Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Μετάβαση στο Δημοτικό

     Τελευταία εβδομάδα του Μαΐου και δώσαμε τα ποιηματάκια για την καλοκαιρινή γιορτούλα μας.

     Το θεατρικό μας θα είναι μία ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, μια αναδρομή σε πράγματα που κάναμε και μέρη που πήγαμε.

     Καθώς λοιπόν πλησιάζουμε στο τέλος, οργανώσαμε και τα δύο τμήματα στις τάξεις μας από μία γωνιά Δημοτικού Σχολείου και τις εξοπλίσαμε μαζί με τα παιδιά με τα κατάλληλα υλικά!!!





     Επίσης στα πλαίσια του προγράμματος για τη μετάβαση των νηπίων στο δημοτικό, οργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε και τα δύο τμήματα επισκέψεις στις δύο πρώτες τάξεις του Δημοτικού μας.





     Τα νηπιάκια μας έμαθαν πολλά από τα πρωτάκια, συνεργάστηκαν πολύ καλά μαζί τους, έπαιξαν στο διάλειμμα μαζί και έγιναν φίλοι.


     Ακόμη καθώς ο καιρός είναι ήδη καλοκαιρινός και πολλά παιδιά μας πήγαν κιόλας στη θάλασσα, μετατρέψαμε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που έχουμε σε κατασκήνωση-παραλία και μπορούν να παίζουν τα παιδιά και των δύο τμημάτων μας μαζί σε ομάδες.   (Την αφίσα αυτή την έφτιαξε το τμήμα των Γλάρων-δηλ. το κλασικό-και την έχουμε έξω από την  πόρτα της αίθουσας)







     Και οι δύο καινούριες γωνιές όπως ήταν αναμενόμενο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον και την προτίμηση των παιδιών!!!

Αυτή την εβδομάδα επίσης γιορτάσαμε και τα γενέθλια του περιστεριού μας, του Βασίλη, του ευχηθήκαμε, φάγαμε, χορέψαμε και περάσαμε υπέροχα!!!




     ΧΡΟΝΙΑ   σου   ΠΟΛΛΑ    Βασίλη ,  να σε 
                            χαιρόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου